Personaleleg


[img id=”6257″ width=”700″]

Personaleleg – Leg på arbejdet

Sociale og aktive lege
Legen giver adgang til arbejdsglæde, energi og motivation. Legen puffer gruppen ud af rutinen, åbner for kreativiteten, sætter gang i fantasien og evnen til at tænke nyt. Bliv inspireret og motiveret til at træde ind i den legende tilstand gennem livlige fortællinger og interessant forskning. Få værktøjer og tips til, hvordan leg åbner for glædelige overraskelser, sjove møder, sund bevægelse og bæredygtig kultur. Personaleleg er et involverende legeforløb, som har til formål at fremelske og styrke trivsel og arbejdsglæde.

Personaleleg varer 2 timer, men kan skaleres i tid efter behov. Forløbet er designet til at kunne foregå i eksisterende lokaler.

Forløbet er målrettet personalegrupper og er perfekt til pædagogiske dage, medarbejdermøder, strategiske forløb og andre personale-initiativer.

[img id=”5750″ width=”700″] En deltager reflekterer efter forløbet:

…ideen om at lege og at man godt ved at vi kan mødes i legen. Tilgangen til det sted er blevet kort og der er åbnet til en slags indforståethed…”

[img id=”6911″ width=”345″] [img id=”6913″ width=”345″]

Program
Programmet starter med en introduktion til forløbet. Efterfølgende afholdes et kort foredrag om sund legekultur baseret på nyeste forskning og inspirerende fortællinger der giver forståelse og lyst til at komme i gang med legen.

Herefter igangsættes lege-aktiviteterne. Først med krops- og fokusleg der opvarmer og harmoniserer gruppen. Dernæst sociale lege der øger trivsel og styrker sammenholdet. Inden sidste del med transformationsleg der overrasker, forandrer og forvandler. For så til sidste at opsamle erfaringerne inden den afsluttende fejringsleg.

Pauser afholdes løbende efter behov. Facilitatoren justerer legende efter gruppens sammensætning og sikrer derved at alle kan være med og får en sjov og positiv oplevelse.

Priser
Priser afhænger af flere faktorer såsom deltagerantal, sted, varighed osv. For bestilling og uforpligtende tilbud skriv til play@jakoblacour.com eller ring 2186 2132.

[img id=”5766″ width=”700″]

Facilitator
Jakob la Cour – Cand.design, spildesigner og ekspert i leg
Jakob er en anerkendt designer og underviser med en kandidat i spil og interaktion fra Danmarks Designskole. Jakob designer kulturoplevelser og afholder foredrag og workshop i Danmark og rundt i Europa rettet mod det kommunale, private og kulturelle om emnerne leg, kreativitet, involvering og udviklingsproces.

Om Jakob’s undervisning:

Deltagerne gav top anmeldelser – vi er meget tilfredse.” – Kerstin Andersen, Statens Scenekunstskole

Referencer
Albertslund Musikskole
Statens Scenekunstskole
Dansk Film Institut
Experimentarium
Metropolis
CPH:DOX
Københavns Kommune
Athens Plaython
Solmukohta
Let’s Play Poznan
Invisible Playground
w00t
OZMA GAMES
Nordic Game
ITU
KulturSyd
MEDEA
Fiction Pimps
Vesterbro Bykirke
Frederiksberg Gymnasium

“Sociale lege der forvandler mennesker og bringer dem ind i den legende tilstand, en tilstand af begejstring”Personaleleg
Deltagerantal: 10 – 100
Aldersgruppe: Unge og voksne
Areal: Det afhænger af den specifikke opgave, men et rum på minimum 70m2 anbefales til 25 deltagere.
Varighed: 2 timer

Kontakt

Jakob la Cour
M: + 45 2186 2132
E: play@jakoblacour.com


Omtale
Læs artikel i magasinet Modus på side 10-11:
http://issuu.com/dmpf/docs/modus042014/1?e=2977008/7930998


Leave a comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.